Natyral ATC - Gjithmonë pranë jush !

NATYRAL ATC është themeluar në korrik 2010 me vendodhje në Shkozet,Durrës. Aktiviteti kryesor i NATYRAL ATC është tregtimi me shumicë dhe pakicë, grumbullimi, përpunimi i bimëve aromatiko-mjekesore,çajrave,erëzave dhe esencave. Përsa i përket bimëve mjekesore dhe çajrave grumbullimi i lëndëve të para të egra bëhet nga fermere vendas, kurse përsa i përket erëzave shoqeria i drejtohet tregut ndërkombetar.
Aktualisht me produktet tona jemi prezent në të gjithë rrjetet e supermarketeve në Shqiperi, si: Conad, Big Market, SPAR, Eco Market, AlbMarket, Extra Market, etj. Në pjesën më të madhe të Farmacive në Shqipëri dhe Kosovë, si dhe në Baret e Hotelet më të mira në Shqipëri.
Ne eksportojmë bimë aromatiko – mjekësore (në ballo të presuara dhe thasë letre) dhe Çajra Mjeksore në USA, Japoni,Kinë,Hungari, Bullgari, Kosovë, Emiratet e Bashkuara Arabe etj.

  • Misioni
    – Të ofrojë produkte të cilësisë më të lartë për klientët e saj.
    – Të jetë marka më e besueshme për konsumatorët e Bimëve medicinale, Çajrave bimore dhe Erëzave
  • Vizioni
    – Të bëhemi lider i ofrimit të produkteve BIO Çajra Bimore dhe Erëza në tregun Shqiptar dhe atë rajonal.